Allmänna villkor för deltagande

Allmänna villkor för deltagande i Drömskolan

Vi vet att det inte är speciellt roligt att läsa såna här sidor. Men för din egen skull, är det viktigt att du vet hur Drömskolan fungerar samt vilka rättigheter och skyldigheter som du har. Vi ber dig därför att ta del av dessa punkter och vi ska fatta oss så kort som det bara går!

Kursledare
Kursledare är Agneta Oreheim och Robert Nilsson som båda jobbar som Drömterapeuter med många års erfarenhet inom området. De har tillsammans skapat hela Drömskolan, dess upplägg och innehåll.

Leverans och upplägg
Utbildningen är på svenska och levereras automatiskt till dig, via mail, under en tidsperiod på 6 månader. Ingen del av utbildningen skickas via vanlig postgång. Varje utbildningsbrev kommer endast att mailas en (1) gång till dig.

Om du vill får du spara ner utbildningsmaterialet på din dator, när du får det från oss. Du får dessutom spara utbildningsbreven i flera datorer om du vill, men bara för eget personligt bruk, inte för någon annans bruk eller kommersiellt bruk.

Kursupplägg och tekniska krav
Kursen består av Utbildningsbrev som distribueras som PDF-filer, inspelade intervjuer och medverkan i Facebookgruppen Drömskolan.

1. För att kunna läsa utbildningsbreven behöver du Acrobat Reader som kostnadsfritt kan laddas ned här.

2. För att se intervjufilmerna, behöver du en internetuppkoppling då dessa distribueras via YouTube.

3. För att delta i Diskussionsforumet med möjlighet att kostnadsfritt ställa frågor till kursledarna om kursen, övningarna och dess innehåll, behöver du ett gratis Facebook-konto.

Ingen av dessa tre delar medför några extrakostnader för dig. Samtliga delar i utbildningen går att använda på de flesta tekniska plattformar så som datorer, surfplattor och smartphones.

Datorkunnande och teknisk kompetens
För att kunna gå kursen, behöver du bara grundläggande datorvana. Med det menar vi att du måste kunna hantera din egen dator och du behöver veta hur du får upp och kan läsa en PDF-fil på skärmen. Du behöver också själv veta hur du sparar eller skriver ut PDF-filer (om du vill kunna göra detta under din utbildning).

Copyright
Allt material som du får genom Drömskolan är personligt och får inte på något sätt överlåtas, delas, skickas, säljas eller på annat sätt användas av någon annan än köparen. Allt material skyddas av copyrightlagarna och tillhör Drömskolan.

Ansvar
Drömskolan är en utbildning med information, råd och tips för att öka ditt kunnande inom drömtolkning och drömtydning. Du som elev är själv ansvarig för hur dessa råd och tips används av dig. Drömskolan kan inte hållas ansvarig, vare sig ekonomiskt eller rättsligt, för hur informationen nyttjas.

Åldersgräns
För personer under 18 år krävs målsmans tillstånd för att få köpa utbildningen.

Betalning
Utbildningen betalas i sin helhet när den påbörjas och eleven skriver in sig på DrömskolanAlla priser är i svenska kronor (SEK) inklusive moms på 25 procent.

Du kan välja att betala med kort eller direktbetalning via din Internetbank. Betalningen hanteras till fullo av Payson, som ansvarar för att den sker på ett säkert sätt. Dina betalningsuppgifter och kontokortuppgifter lämnas aldrig till Drömskolan utan hanteras endast av Payson.

När du betalt in pengar till Drömskolan/Observantia via Payson, kommer du att få två mail från Payson där de erbjuder dig att Aktivera konto hos Payson. Du behöver INTE aktivera något konto hos Payson, om du inte själv vill. Du kommer att få Drömskolans utbildning till din mail ändå.
Ditt konto hos Payson (som skapas automatiskt när du gör en betalning där) kan du använda om du vill se dina betalningar, ha kvitto på din inbetalning eller överföra pengar till andra Payson-konton. Detta har dock inget som helst med Drömskolan eller din utbildning att göra.

Orderbekräftelse och kvitto
Inom 1 timme efter att ditt köp är slutfört får du ett Välkomstmail/Orderbekräftelse samt ett kvitto med uppgift på vad du har betalt. Strax därefter kommer ditt första Utbildningsbrev till den mailadress som du uppgivit vid inskrivningen. Håll utkik i din mailbox!

Bonusprodukter
Bonusprodukterna som du får vid köpet skall inte ses som en del av priset för kursen. Dessa produkter är precis som angetts bonusar och värdet är därför ur rättslig synvinkel lika med noll.

Retur och öppet köp
På kurser som påbörjats finns ingen returrätt eller öppet köp på grund av varans beskaffenhet.

Ångerrätt och återbetalning
Om du ångrar din påbörjade utbildning, har du 21 dagars ångerrätt från beställningsdatumet. Kontakta oss via mail senast 21 dagar efter att du fått ditt första kursbrev, för att nyttja ångerrätten och få din kursavgift återbetald. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ned på denna sida.

Vid uppsägning efter 21 dagar från beställningsdatumet, avslutas ditt konto och eventuell kvarvarande utbildning ersätts ej ekonomiskt eller på annat sätt.

”- Jag har beställt kursen, men har inte fått något mail från er. Varför?”
Mailen kan ibland hamna i SPAM/skräppost-mappen, så börja med att kolla denna noga.

Mailet med ditt första Utbildningsbrev skickas inom 1 timme efter ditt köp och kommer från avsändaradressen kursledare@dromskolan.se Lägg därför in denna mailadress bland dina säkra/betrodda mottagare för att undvika att utbildningsmaterialet som vi sänder till dig, sorteras bort.

Ovanstående två saker gäller speciellt för dig som har en mailadress som slutar på @hotmail.com då dessa tyvärr har en tendens att försvinna. Kan du använda en annan mailadress än hotmail, är det därför bra!

Vi tackar för att du orkat läsa allt detta och önskar dig nu mycket varmt välkommen in i drömmarnas fantastiska värld! :-)

Drömskolan är en del av Observantia AB
Org.nr: 556854-3721
Junivägen 4 C