Ivo Grinvalds Bygg

Hej på er och god eftermiddag alla härliga människor som kommer in till bloggen idag för att få veta mer om min tillvaro här hemma i Örebro! Det här inlägget tror jag verkligen kan vara intressant för er som funderar på att anlita något företag inom bygg i Örebro. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som heter Ivo Grinvalds Bygg och som har byggt till mitt hus på ett riktigt kvalitativt sätt. Det var en granne som rekommenderade mig att anlita detta företag. Tack vare att jag tycker att de gjort ett riktigt kanonjobb vill jag nu berätta om detta företag för er, bästa läsare. Om ni inte har hört talats om Ivo Grinvalds Bygg förut så ska jag berätta för er, att det här är ett företag som ni kan anlita om ni skulle vilja ha hjälp med något inom renovering eller bygg i Örebro Jag litar verkligen på min granne, men för säkerhets skull tog jag även referenser och det visade sig att de har flera nöjda kunder runt om i Örebro men också att det är flera kunder som fått hjälp inom bygg i Ludvika. 

 

Tillbyggnaden blev verkligen bra! Vår familj har utökats med en liten dotter som nu är 5 månader och vi planerar att skaffa fler barn. Innan jobbet startade fick jag en kostnadsfri offert och slapp att ta några förhastade beslut men efter att ha sovit på saken ett par nätter, gav jag klartecken till att påbörja den här tillbyggnaden. Med rotavdraget blev det väldigt prisvärt. Ivo Grinvalds Bygg är ett företag som jag rekommenderar till er, som planerar någon renovering, tillbyggnad eller ombyggnad och som önskar att det färdiga resultatet ska motsvara era förväntningar fullt ut!