Kontakta oss

Kontakta kursledarna i Drömskolan

Vad trevligt att du tittar in på vår kontaktsida! Det betyder antingen att du är nyfiken på vilka vi är och vill veta mer om oss!
Eller att du är skeptisk till att anmäla dig till Drömskolan och först vill veta mer.
Vad bra – för vi berättar mer än gärna det du vill veta!

Läs mer om oss nedan och skicka gärna ett mail om du har frågor kvar som inte bevaras på denna sida eller informationssidan.


Agneta-OmOssAgneta Oreheim

Agneta Oreheim är socionom, kursledare, föreläsare och drömterapeut. Hon är dessutom en flitig skribent i flera tidningar med artiklar om bland annat astrologi och drömtolkningar.

På tidningen Näras andlig kryssning 2013 föreläste Agneta om drömmar och skall även hösten 2014 medverka som föreläsare på två kryssningar. I tidningen Nära har Agneta medverkat vid ett flertal tillfällen och bland annat svarat på läsarnas drömfrågor.

Agneta medverkade också i Sverige Radio P3 under hösten 2013 där hon pratade drömmar med Lotta Bromé.

Har du någon fråga om kursen till Agneta så är hennes mailadress: info @ agnetaoreheim.se


 

Robert-och-MalouTV4Robert Nilsson och Malou von Sivers i ‘Efter tio’. Foto: TV4

Robert Nilsson har sedan år 2000 jobbat med personlighetsutveckling och blev 2003 diplomerad drömterapeut.

Du kan se honom återkommande på TV 4 där han medverkar som Drömterapeut i program som Efter Tio, Nyhetsmorgon och Förkväll. Sedan år 2006 har han i 11 direktsändningar tolkat drömmar åt bland annat Jonas Gardell, Marcus Birro, Nanne Grönvall, Martin Stenmark och Jill Johnsson.
Senaste gången i TV4 var den 6 juli 2014 då han var med i Nyhetsmorgon Söndag.

Robert har också medverkat i Sveriges Radio P4 där han i ett drygt 20-tal direktsändningar tolkade de drömmar som lyssnarna ringde in och berättade.

Under sommaren 2014 medverkade han som drömterapeut i Sveriges Radio P4 Sörmland där han varje onsdagförmiddag pratade och tolkade drömmar i direktsändning med programledaren Charlotte Lauterbach. Han svarade också på frågor från Aftonbladets läsare under hösten 2014.

När han inte medverkar i radio och TV erbjuder han kurser, föredrag och workshop inom drömtydning och drömterapi.

Har du någon fråga om kursen till Robert så är hans mailadress: robban @ orkanensoga.se