Mitt nyrenoverade kök är bara så snyggt!

Hej och välkomna hit in till bloggen idag igen, alla mina härliga läsare. Det är så roligt att det blir allt fler följare här inne på bloggen för varje dag som går. Det här med renoveringar, det är det många som är intresserade av. Därför tänkte jag mig idag att berätta om ett företag som kan hjälpa till med det mesta inom bygg i Knivsta, Uppsala och Östhammar, och som jag har anlitat för min köksrenovering. Örkulla Bygg & Fastighetsservice heter det här företaget. Jag är verkligen nöjd med det kvalitativa jobb som de har gjort med mitt kök!  

 

Eftersom jag vet att det är många av er läsare som planerar att renovera, bygga till eller bygga om, så ville jag tipsa er om det här företaget som jag vet att även ni skulle kunna ha stor nytta av att anlita. Deras kompetenta hantverkare har hjälpt många kunder med flera olika projekt inom bygg i Knivsta med omnejder under flera år. Det är inte så konstigt om det kan infinna sig en viss oro vid val av byggfirma, för vi har väl alla hört talas om de företag inom denna bransch som inte är seriösa? Nu kände jag till ett par personer som hade anlitat Örkulla Bygg & Fastighetsservice före mig, och deras goda omdömen av det här företaget gjorde att jag inte alls behövde tveka när det var min tur att renovera köket. Jag vill berätta om de företag som levererar goda resultat, när jag vet att det kan hjälpa de läsare som kommer in till bloggen. Nu har jag ett fint kök som kommer vara till glädje för mig och min fru i flera år framöver. Om jag behöver ha hjälp med någonting inom bygg i Knivsta i fortsättningen, så kommer jag anlita Örkulla Bygg & Fastighetsservice igen.